pondělí 21. července 2014

Aktualitky a informace

Léto je v plném proudu, řekl bych. A první měsíc prázdnin pomalu za náma… Skoro :D Jak teda pokračuju ve svém letním čtení? Shrnul bych to asi nějak takhle: jsem vážně rád, 
že jsem si těch knih na léto nevzal víc :D

Podařilo se mi přečíst dvě knihy ze seznamu (tam je jich osm). A to Kostičas a Hru věží. Pak jsem sáhl po Potopě, která vypadala tak nadějně, ale když je člověk tři dny zaseknutý na straně 70, něco není v pořádku. Potopu jsem tedy odložil a sáhl po Hlasu nože, prvním díle trilogie Chaos, který mě teda rozhodně vtáhl do děje. Ještě nejsem ani na padesáté stránce, a už to tam pěkně lítá!

Samozřejmě čtu i knihy mimo seznam (o tom jsem už ale mluvil v nějakém videu…), takže mé skóre je vyšší, i když ne tak vysoké, jako u Ohany (10 knížek za měsíc bych chtěl někdy přečíst taky! S takovouhle bych měl knihovnu s nepřečtenými knihami za chvíli prázdnou :D). Vždycky, když vytasí to své číslo přečtených knih, hledám oči po stole ještě deset minut.
Jak to dělá?

Krom nicnedělání, prokládaného občasným čtením, jsem konečně dokončil svůj originální tag, a pár dalších jsem našel na Youtube, takže tento měsíc bude ve znamení tagů a videí. 
Těšíte se? Já teda jo! 

2 komentáře:

  1. Určitě už se těším! :) Booktubery kromě Rodaw a pár amerických vůbec nesleduju, ale ty tvoje jsem si oblíbila hned. Opovaž se přestat! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě těší :P V brzké době nemám v plánu s tímhle končit, takže no stres :D :D

      Vymazat