úterý 10. června 2014

Knihy za květen, aneb první měsíční chvástačka :P

Konečně správné video na správném kanále :D


3 komentáře:

  1. Já jsem strašně ráda, že jsem takovou náhodou narazila na Tvůj youtube kanál. Další člověk, který natáčí videa o knihách v češtině. To je super. Hrozně mě bavíš. Zatím jsem teda viděla jen Tvoji květnovou chvástačku, ale určitě, jen co dopíšu komentář, zhlédnu i všechna ostatní videa. A budu se těšit na nová. :-)
    Můžu se zeptat, kde jsi sehnal tu úžasnou knihu Princ Václav? Tahle kapitola mě vždycky v dějepise bavila a ráda bych se o tom dozvěděla víc. Díky moc... :-)

    Taky mám v plánu brzy začít s videi, ale musím nejdřív vyřešit technické záležitosti, prozatím Tě ale můžu pozvat na můj blog: http://knizni-pratelstvi.blogspot.cz

    Přeji Ti hodně úspěchů v blogování a natáčení a hlavně, aby Tě to bavilo a měl jsi z toho radost...

    Měj se hezky
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc Ti děkuji za komentář, vážně mě potěšil :)
      Prince Václava seženeš v Levných knihách za 49 korun. Úplně směšná cena za tak kvalitně zpracovanou knihu. Sám jsem se divil :)
      Tvůj blog znám :) Máš ho fakt krásný! Úplně jsem koukal, když jsem tam byl poprvé :) A ta knihovna... Vážně paráda!
      Až začneš natáčet, dej vědět :D A když ne, já si Tě stejně najdu :D
      Těším se na Tebe a ještě jednou děkuji

      Vymazat
    2. Super, díky moc za tip. Určitě si tam pro tu knihu zajdu. :-) Mně se na mém blogu nezobrazují členové, vždycky si ho musím otevřít přes Google Chrome, abych je viděla. Takže jsem si všimla, že sis mě přidal až když jsem si Tě šla přidat já. :-) Což je škoda, mohla jsem o Tvém blogu vědět mnohem dřív... Určitě pokračuj, vedeš si bezva. Obdivuji, jak dloue a smyslupně dokážeš na kameru mluvit. Fakt úžasné. :-) To já když si vzpomenu na své začátky v blogování... :-D Jsem ale moc ráda, že se Ti na mém blogu líbí. Vynasnažím se dělat vše pro to, aby tomu tak bylo i nadále. Videa určitě budou. Snad brzy. :-)

      Těším se na všechny Tvé další články i videa (a snad i fotky - ty mám nejradši). :-) A budu se těšit, že se třeba někdy potkáme na knižním sraze. Určitě musíš na nějaký dorazit. To je ta nejlepší věc na celém blogování, o to rozhodně nesmíš přijít... :-)

      Děkuju za odpověď.

      Měj se fajn
      Veronika

      Vymazat