úterý 10. června 2014

Knihovna

Zdravím, jelikož je teplo a já se nudím, udělal jsem pár fotek knihovny :D Sem dám ale jenom jednu, aby to nevypadalo, že celý den fotím jenom knihy :)

Taky přemýšlím, že brzo napíšu nějakou recenzi, abych si to vedení knižního blogu vyzkoušel po všech stránkách...  Jsem zvědavý, jak to dopadne :P

A tady je, můj nejoblíbenější kus nábytku ze všech :D


6 komentářů:

  1. Super knihovna! :) Koukám, že máš Limit a Přechod, taky jsem si je pořídila, ale ještě nepřečetla. A závidím Millénium, mám ty knížky hodně hodně hodně ráda, ale bohužel jsem je měla půjčené a peníze radši utrácím za knihy, co jsem ještě nečetla a tak trochu čekám, že se ke mě jednou dostanou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :P Já si hlavně na Limit chci vyhradit nějakou delší, ničím nerušenou dobu :D Millénuim jsem koupil v Tescu, kde ho vyprodávali. Za čtyři stovky. Taky se mi to hodně líbilo, Lisbeth je úžasná :)

      Vymazat
    2. Tak s Limitem mám stejný názor, plánuju ho na prázdniny, ale jak se znám, vůbec nic zase nestihnu :D To jsi mi ale vůbec neměl psát, že Millénium vyprodávali v Tescu a ještě k tomu za čtyři stovky, protože teď mě to fakt štve, že jsem propásla takovou šanci :D Souhlasím s Lisbeth, mám jí nejradši z celé série a jsem ráda, že pak ke konci dostala víc prostoru než v prvním díle (aspoň mi to tak přišlo).

      Vymazat
  2. Máš moc krásnou knihovničku. :)

    OdpovědětVymazat