pondělí 15. června 2015

Book Haul Květen 2015 a Unboxing s bratrem

 
 
A tady Unboxing. Bráchu jste mohli vidět minulý rok v Bookshelf Tour, kde se tedy jenom mihnul :D To mi připomíná, že co nevidět budu natáčet Bookshlef Tour 2!!!
 


5 komentářů:

  1. Dívka... byla taková zajímavá :-) Ale líbila se mi, jsem vědavá na recenzi, protože moc jsem jich ještě neviděla :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna ji dočítám a nemůžu přestat! Recenze bude co nejdřív - snad :D

      Vymazat
  2. Krásný Hobbit blok :) Já jsem si kupovala podobný už minulý rok akorát v černé, ale ještě jsem do něj nic nenapsala, nějak ho nechci "kazit" :D Jinak v názoru na Tolkienovské knížky se asi neshodneme - já je naprosto miluju :) Na druhou stranu dokážu pochopit, že Pán Prstenů nebo Silmarilion nejsou pro každého. Zvláštní styl psaní, dlouhé popisy, občas zamotané atd. Já na ně ale nedám dopustit a ráda se ke všem Tolkienovským knížkám vracím (moje láska může být vlastně vidět i na mé fotografii do tvé soutěže :D ).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mimochodem, roztomilý unboxing s bráškou :D Ale teda já rozbalit balíček a vidět, že je natržený přebal, rozhodně neřeknu, že je to jedno - já jsem na tohle fakt hnidopich a když kupuju v knihkupectví knížku, musí být dokonalá :) Proto nemám ráda nakupování přes eshopy. Na druhou stranu jsem si teď našla eshop s osobním odběrem blízko mého bydliště, takže si to tam můžu pořádně zkontrolovat, než si jí odnesu domů :)

      Vymazat
    2. Taky nechci blok s Hobitem kazit :D Je úžasný takový jaký je :) Tvoje sbírka Tolkienových knih je vážně dechberoucí, stejně jako Harry Potter - tak trochu ti to klasické anglické vydání závidím :D
      No a co se týče potrhané knihy - byl to jen malý nedostatek, který jsem spravil s kouskem pásky, taže teď už to nejde skoro vidět... Ale máš pravdu. Taky si raději vyberu knihu sám, obhlížím ji ze všech stran, a když je perfektní, vemu ji :D Nejhorší je to v Levných knihách, kde jsou ty knížky hodně pomuchlané, zaprášené a takové divné... Vybrat si tu nejhezčí mi dá kolikrát zabrat :D

      Vymazat