čtvrtek 2. října 2014

TBR Book Jar #2

Nechci nic říkat, ale ten čas vážně letí! Ještě nedávno jsem psal o prvním losování TBR a teď už je tady další... Takže jaké knihy byly vylosovány na říjen?


 Ano, ano, Slavnost Johna Saturnalla. Kniha na kterou jsem se tak moc těšil, že jsem si ji vylosoval! To je neuvěřitelné! :D Ale i kdybych si ji nevylosoval v TBR, do konce roku bych si ji stopro přečetl. Zatím jsem na začátku, ale moc se mi to líbí... A bez přebalu je nádherná taky.
Druhou knihou je Pomsta od Sharon Osbourne (ano, manželka Ozzyho, porotkyně v amerických talentových show atd.). Tenhle kousek mám doma docela dlouho, a tak je vážně na čase s tím něco udělat. Příběh by měl být o dvou sestrách, které jsou úspěšné herečky a zároveň se snaží zničit jedna druhou... Tak trochu mi to připomíná dětství - herci jsme sice nebyli, zato ničit jsme se ničili každý den :D


 Temné uličky je soubor čtyř povídek s nadpřirozenou tématikou. Vesměs to jsou všechno detektivky, kde vystupují andělé, upíři, nebo lovci andělů a upírů, popřípadě čarodějové... Takže to je na jedno brdo. První povídka mě nijak neoslnila, i když se o to autor šíííleně snažil. Nicméně tahle kniha je povídková, a já jsem si dal za úkol ji do konce roku přečíst. Proto ji najdete i v mém příštím TBR :D


A tady máme knihy z mého TBR seznamu do konce roku. Na říjen jsem si vybral Poslední dítě a Tanatonauty. Nebudu se moc rozepisovat, jelikožo nich mluvím ve videu :)


Takže to máme pro tento měsíc vše, ale já doufám, že stihnu přečíst víc, než tyhle čtyři knihy :D



2 komentáře:

  1. Ahoj, viděla jsem Tě na YouTube a jsi strašně pěknej a sympatickej kluk :).
    Teď musím kouknout i na další videa a zjistit o Tobě víc.
    Ale neboj se mě :D

    OdpovědětVymazat