pátek 5. září 2014

TBR BOOK JAR #1



Jupí, první losování je tady!!! Tak moc jsem se na to těšil - celé léto :D
A jak teda dopadl můj první tah? Mrkejte :D
(Jen tak mimochodem, připadal jsem si tak trochu jako Cetkie Trinketová. ,,Dámy mají přednost…‘‘ Šup ručku do osudí a máme knihu :D)

Vylosoval jsem si Potopu, kterou jsem měl už na seznamu na léto, a která se mi tak ,,líbila,,, že jsem ji odložil na jindy. Kdo mohl tušit, že to jindy bude tak brzy? :D Toto je tedy její druhá šance. Pokud mě neosloví, tak pomaže pěkně zpátky.
A druhou knihou je Mánie, temný thriller o sourozencích, špinavých tajemstvích a odporných vraždách. Zní to skvěle, ale na Databázi knih jsem se dočetl, že to zase tak skvělé není. Tak jako nevím :D Až to přečtu, udělám si vlastní názor.

Pak tady mám resty z letního seznamu: Airnet, který jsem nestihl přečíst. Tak si ho aspoň přečtu teď. A Ready Player One je první knihou z mého nového TBR seznamu - o tom ale budu ještě natáčet video :P

Jíst, meditovat, milovat jsem rozečetl na konci prázdnin, a teď ji dočítám. Je to skvělá kniha o hledání sebe samého a smyslu života.
Posledním kouskem, který si prostě v září musím přečíst, je Vidím to, co vrah. Tak za prvé, je to malá, tenká knížka. A za druhé, protože je to malá a tenká knížka, musím ji přečíst už v září! To dává smysl, ne? :D

To bychom tedy měli. Sám jsem zvědavý, kde vezmu tolik času na čtení. Asi nějak významně omezím spánek. Nebo práci. Nebo obědy a večeře :D
A co vy? Co všechno plánujete na tento úžasný měsíc?


1 komentář:

  1. Skvělé kousky :).Ready player one mám taky v plánu ale nevím kdy se k tomu dostanu. :D
    Jinak tenhle měsíc toho asi moc nepřečtu, protože týden nebudu doma a jinak na to nemám už teď tolik času, ale tak aspoň 5 knih musím dát :DD.

    OdpovědětVymazat